söndag, augusti 10, 2008

God kväll

Jaha vad ska man skriva idag då?? Hmm *Fundera* Nu var det längesen jag skrev här inne, men jag har inte haft något att skriva...jag har gjort annat istället och sen är jag mer aktiv på en annan blogg =) Kan inte säga mer än att regnet det bara öser ner...yy så tråkigt väder det är. Avskyr verkligen det. Min katt Smulan mår bra. Älskar henne så mycket.

fredag, februari 01, 2008

Vad händer?

Ärligt talat så vet jag inte vad som kommer hända...jag har inte skrivit här på ett tag nu men det kan bero på att jag har en annan blogg som jag skriver mera på kolla gärna in den om Ni vill =) Vill GÄRNA att ni ska kommentera mina bloggar. den nya är http://ylur.blogg.se/ kolla gärna in den och lämna ett avtryck innan ni lämnar sidan =)

tisdag, januari 15, 2008

God kväll

Ja nu var det ett tag sedan man skrev här.....men jag har inte haft ork och lust men nu så är det igång igen =).... jag mår inte nå vidare ikväll precis känner mig så himmla ledsen och deprimerad så det skriker om det!!! men tur att jag ska till doktorn nästa vecka då ska jag ta upp med henne alla problem jag har om maten, vikten som hela tiden går neråt och mina sömnproblem och grejer.Orkar verkligen inte må så här längre. Det tar extremt mycket på mina krafter kan jag säga er. Snälla kan någon va snäll att hjälpa mig från detta jävla elände????? innan något hemsk inträffar.


tack för mig kraamr en ledsen Ida