fredag, maj 25, 2007

Smärtan!!

Jag vet snart inte vad som händer med mig =( min kropp säger ifrån att. neej du ida nu får du ta och ge dig!! Lyssnar jag då?? nej det gör jag ju inte...allt tar på mina krafter. Vill inte äta, men jag måste ju. Ingen ork till nånting längre!! Får rejäl panik när jag går in i en affär med mycket folk. Jag vill övningsköra men pappa säger. ja visst men vi måste ut och testa köra först INNAN vi skriver på lämplighetsintyget för att se om du först och främmst överhuvudtaget kan köra bil och klarar av det, med tanke på min cp skada!! Faaaan jag hatar den vill inte ha nån jäkla skada!! Jag vill vara som alla andra!!!!!! jag vill ha körkort och bil för det är en så otrolig frihet att ha det!! *gråååååååter stora tårar* Allt är så fruktansvärt jobbigt. Hatar livet just nu!! vill vara som alla andra

måndag, maj 21, 2007

Trött totalt slut

Faaaan alltså jag blir galen på mig själv snart, om jag inte redan är det!! Har nu gått och varit trött i flera månader, fast jag sover. Men i för sig så sover jag inte hela nätterna =( utan jag vaknar minst 2 gånger varje natt och ligger å funderar och kan helt enkelt inte sova!! det är så jäkla jobbigt! Sen har jag inte heller nån direkt matlust...jag äter mat men jag är inte speciellt hungrig...va till skolsköterskan idag och berättade hur jag mår och att jag är så himla trött jämt och har ingen stor matlust, då sa hon: okej de låter inte bra men du får komma tillbaka till mig på torsdag klockan 13.20 så får vi prata mera då. Jag var nämligen dit idag när hon hade drop in och de har hon mellan 09.00 och 10.00 varje dag!! Fan att hon inte hade tid att prata med mig idag, men jaja de är väl så. ha det bra Alla

onsdag, maj 16, 2007

Jaha Ursäkta mig då....faaan

Blev så förbannad på Hanna idag...när vi kom från matsalen vid kl 12.20 så säger hon: Vi måste till klassrummet och hämta ryggsäckarna, okej visst det kan vi göra. Det gjorde vi, för grejen var den att klockan 12.30 skulle jag Hanna och Sofi vara på sjukhuset och göra metodövningar....när vi kommer till klassrummet så säger Hanna: Kan vi inte sitta här och vila lite? Neeej det kan vi väl faan inte göra om vi ska börja lektionen på sjukhuset 12.30? Jooo sa hanna det kan vi visst göra. jaah okej men då går väl jag själv dit då för jag vill inte komma försent. Men NEEEEJ Ida du ska faaan vänta på oss sa hanna, neej det kan inte ni bestämma sa jag, för vill jag gå till sjukhuset så får väl jag göra det? Hanna sa då: Men fyyy faan Ida vad du är stödig och kaxig nu då!!! Fan vad arg jag blev på henne efter det.

måndag, maj 14, 2007

Gårdagens händelse

Igår söndag var jag och min kontaktperson till Bastmora och red!! Sist jag red var den 8 mars...så de va ju väldigt längesen, men det kändes också att det var de. Jag hade väldigt ont i rumpan och benen efteråt. men Det va så härligt att få komma ut i skog och mark tillsammans med hästen!!! Den hästen jag hade heter Ylur...han e ju bara för go verkligen! Där jag rider finns det bara Islandshästar dom är bara så himla underbara att rida på. Islandshästen har ju en extra gångart som heter Tölt och även pass eller (flygande pass kan man också säga). Islandshästen är en väldigt tålig häst, den kan vara ute i vilket väder de än är..om det så snö stormar, haglar eller öser ner regn.

lördag, maj 12, 2007

Lycka? Sorg? Förbannelse?

Fan säger jag!! idag har allt bara gått åt helvete rent ut sagt. Först så har jag väntat halva dagen på att en gammal kompis skulle höra av sig och berätta om hon skulle komma hit eller inte..men hon lovade mig här om dagen att hon skulle komma idag!! Gjorde hon de då?? Neeej de gjorde hon faaan inte! men inte nog med det, sen senare på dagen efter de att jag hade varit hos min kusin och när jag sen kom hem så hade Smulan vält ut all mat och vatten på golvet i köket. Gissa om jag blev ännu argare då??? ja det blev jag garanterat!!!!! Efter en stund skulle jag ringa till hemtjänsten (dom kommer och hjälper mig varje dag med saker jag har svårt för) och där var det upptaget hela tiden. Jag ringde säkert 15 gånger och de var upptaget hela tiden! Då blev jag ännu mera aaaaaaarg och förbannad!! Så jag kastade mobilen i golvet. Tänkte även göra en till sak...på mig själv men ångrade mig! men imorgon ska jag till stallet med min kontaktperson och rida! Nu är det bara en tidsfråga om något mera kan gå åt helvete idag. bara och vänta och se.

onsdag, maj 09, 2007

Tårarna finns

Dagen idag har inte varit rolig alls, jag mår skit dåligt. Varje gång en tår faller ner för min kind tänker jag på en viss person. Vet inte riktigt hur jag ska göra, jag vill vara vän med den här personen men vet inte om han vill vara det med mig längre. Känns som om mitt hjärta ska gå sönder i flera tusen bitar nu och för alltid!!! Sååå dåligt mår jag nu, och de har jag gjort sen i måndags kväll. Tiden står aldrig stilla. men nu känns det som att tiden verkligen står still. Har ont i hela min kropp, att jag är totalt orkeslös, tror att snart kommer hela min kropp att säga ifrån till mig. Men när? Det vet jag inte, imorgon kan det hända eller om en vecka eller i helgen, eller när jag minst anar det!! Unbreak My Heart

tisdag, maj 08, 2007

Sömnlös natt!! ?

Fan jäklar är det enda jag kan säga tror jag....första gången på jätte länge som jag har sååååååå svårt att sova att jag sätter mig vid datorn och skriver en blogg? Japp det är det, har helt enkelt inte alls sovit mycket den här natten kan jag säga er!!! Så fruktansvärt jobbigt alltså. Ni får ursäkta mig om mina bloggar inte är så himla trevliga, men jag mår inte bra just nu. Det är nära att både det ena och andra händer idag kan jag berätta!!!!!!!! Jäkla skit man lever. Varför varför?

vad har jag gjort för att förtjäna det här? Vet jag det? nej faan heller. Känns som att jag inte kan lita på någon längre!!! Förutom DIG karin! Du är en jätte gullig vän verkligen. Du är så snäll och vill verkligen att dina vänner ska må bra, det märks.

måndag, maj 07, 2007

krematoriet, studiebesök..:(

Det var väl inte sådär jätte kul studiebesök idag, men det var ialla fall intressant att få veta hur det går till...Ifall man ska börja jobba på ett krematorium haha, nej jag tror inte det är min grej riktigt. Vi skulle vara där kl 13.00 idag och kom hem när klockan va ungefär 15.20 eller nåt sånt. Jaja det var ialla fall ett rätt bra studiebesök trots allt. Nej ni nu ska jag ta och gå in i duschen och göra mig ren och fin tills vi ska åka till Stockholm imorgon bitti på studieresa. Åker här ifrån 07.00 på morgonen och är hemma efter kl 20.00 snacka om att jag kommer vara trött. Innerst inne vill jag inte följa med, men är så illa tvungen!! Annars sätter lärarna skolk på mig och det är inte sådär jätte kul.

torsdag, maj 03, 2007

Älskar att ligga på balkongen


Jaa åhhh det är så skönt att få komma ut på balkongen, när matte kommer hem får jag nästan jämt komma ut där =) så mysigt!! Kortet är mig är taget idag