torsdag, september 27, 2007

Yeah solen skiner

Idag är det strålande väder ute det är skönt när solen är framme, men så fort solen försvinner blir det kallt =( Men idag är jag väldigt väldigt upprörd av en grej som personalen håller på med....för visst är det så att ingen får prata över huvudet på en person om den står bredvid och hör vad som sägs??? neeej det får ABSOLUT INTE förekomma, spelar ingen roll vem det är, om det är psykologen, mamma pappa kompisar. Så om du står bredvid när kompisar eller nån pratar så ska man INTE prata över huvudet, man ska prata direkt med personen eller den det gäller om personen står i närheten. Det är så.

kram från en upprörd Ida

måndag, september 10, 2007

Träffat min nya kontaktperson

Idag har jag träffat min nya kontaktperson och hon verkar verkligen vara en jätte snäll tjej det kan jag säga. Jag hoppas verkligen att det här ska hålla mycket mycket längre än vad det gjorde med min förra kontaktperson, för de fungerade verkligen inte bra. Den här kontaktpersonen är 2 år yngre än mig men det gör inget, hon fyllde 20 år i sommras.

Lördags: Då var jag med personalen till Ludvika och handlade lite saker, bland annat 2 påslakan och örngott, sen diskmedel och dricka med mera.

torsdag, september 06, 2007

Vad händer nu då??

Idag hade jag ett rätt så långt samtal med arbetskonsulenten C på Empowerment om saker som gör att jag mår dåligt och grejer jag stör mig på...för jag va nämligen inte på Empowerment igår på grund av att jag inte mår bra nu...Så jag fick veta idag att igår så skrev C på empowerment ett inbjudnings brev till personalen på Floravägen (dom som kommer och hjälper mig varje dag) att dom är välkommna dit för att få vet vad jag gör där. För grejen är den att personalen håller på och "trycker ner" mig hela tiden. Dom säger att: Jaha vad har du gjort på ditt "jobb" idag då?? Ingenting som vanligt eller? Nej sa jag jag gör ingenting, och så säger jag bara för att jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men det händer en hel del på empowerment fast jag inte vet om det, för att hon den där arbetskonsulenten C hennes jobb är att göra det som jag säger åt henne att göra, och det är inte alltid att jag ser vad hon gör eftersom hon sitter ju på sitt kontor oftast. "Empowerment blir vad jag gör det till" och det är ju så...Om jag inte säger något till arbetskonsulenten då kan inte hon göra sitt jobb och då blir det ju att jag bara sitter där och inte gör nånting. Men imorgon fredag ska jag och C på empowerment åka till samhall och titta vad dom gör där =) och sen blir det en del föreläsningar och mer studiebesök längre fram i höst. Men när jag hade samtalet idag med arbetskonsulenten så sa hon att det är ju ett fantastiskt steg du gör när du kommer hit varje dag Ida...även fast du ibland är hemma på grund av att du inte mår bra..men så är det ju alla har vi våra dagar där man inte mår bra. ha det bra alla


lördag, september 01, 2007

Vet inte vad jag ska göra....fan då

Jag blir så galen dom helgerna när jag bara sitter hemma här i min lägenhet och inte gör ett skit =( Sen efter helgen är slut så ska alla prata vad dom gjort i helgen Till exempel varit med sin pojkvän och sånt vill jag FAAAN INTE höra visst får ni prata om era pojkvänner och allt kul ni gjort men Inte med mig!!! Jag har inte nån pojkvän och det blir inte ett dugg bättre för att ni mina vänner sitter och skryter om dom för mig. Mitt hjärta är i små små bitar just nu...jag mår jätte dåligt!! Vad kan ma ngöra en kväll som denna när det bara regnar?? hmm jaa ni jag vet inte, har ialla fall bakat en sockerkaka imorse =) men mer än så har jag inte gjort. har ingen matlust heller. Kram på er alla